Zuurkooltournooi.

Wij organiseren op een nog nader te bepalen datum gezellig zuurkooltournooi !

We spelen met 2 poules, zowel 3 banden als libre. Het inschrijfgeld is € 5,- pp, dit is ook direct het prijzengeld.

We spelen op beide dagen vanaf 10:00 uur. Als afsluiter op de zondag staat er zuurkool met worst en spek op het menu . Lust jij nou echt geen zuurkool, maken we er boerenkool van

Inschrijven en betalen kan aan de bar, vóór 20 november. QR code (of soortgelijk bewijs) is verplicht.


Voor nu gaat de bingo nog door. Mocht er in tussentijds een verandering zijn zullen wij deze vermelden en aan geven op de site en op Facebook. 

 

Kerstbingo.

Het duurt nog even maar wij kunnen al niet meer wachten!!! Uitgaande van weer een ‘normale’ situatie omtrent covid, organiseren wij op vrijdagavond 17 december weer een traditionele kerstbingo!!!!
Op deze avond spelen we 10 rondes en zijn er leuke prijzen in decembersfeer te winnen!
Meedoen kan met een enkele kaart á € 15,- of een dubbele kaart á € 20,-. Elke deelnemer dient zijn eigen kaart te kopen. Wij laten aan de bingotafels geen personen toe zonder individueel aangeschafte kaart.
Inschrijven kan nu alvast. De inschrijving en betaling dienen vóór 11 december voldaan te zijn. Alleen dan reserveren wij een plekje. Vol = Vol.
Drankjes en hapjes zijn verkrijgbaar aan de bar, het afnemen van een consumptie is verplicht, eigen meegenomen consumpties zijn niet toegestaan.
De deuren gaan open om 19:00 uur open, de bingo start om 19:30 uur